Levitra med Dapoxetine

Levitra med dapoxetine är en innovativ farmakologisk lösning för att utföra en blandad behandling av sexuella sjukdomar hos män. Detta läkemedel innehåller två aktiva substanser som neutraliserar symptomen av erektil dysfunktion och för tidig utlösning.

Varje piller Levitra med dapoxetine innehåller vardenafil 10 mg + Dapoxetine 60 mg. Dessa två substanser har olika farmakologiska egenskaper men de interagerar inte med varandra. De kan därför stimulera mannens sexuella hälsa effektivt.

Vardenafil är en PDE5-hämmare som stimulerar till en stark erektion under samlag. Det vidgar blodkärlen i penis och förbättrar blodcirkulationen i vävnaderna i det nedre bäckenet.

Dapoxetine samverkar med det centrala nervsystemet och hjärnan. Det ökar nivåerna av serotonin och eliminerar de psykologiska faktorerna till för tidig utlösning. Det avbryter överföringen av nervimpulser via CNS, men minskar inte känsligheten hos penisens ollon.

Fördelar med Levitra med dapoxetine:

  • Börjar verka under 30 minuter från intaget
  • Lämplig för män som är äldre än 18 år
  • Multipel effekt på den sexuella funktionen och ökar kvaliteten på samlaget
  • Hjälper manen att återvinna sitt självförtroende

Levitra med dapoxetine kan köpas även av de män med låg inkomst. Tidigare behövde man köpa två olika läkemedel men nu behöver man istället spendera hälften av föregående belopp.

Det har i kliniska undersökningar visat sig att regelbundet intag av Levitra med dapoxetine kan förbättra kvaliteten av sexlivet och även dämpa psykiska störningar relaterade till permanent sexuell missnöje bland 85% av männen som testades.

Levra med dapoxetine orsakar inte missbruk eller medicinskt beroende. Därför kan detta läkemedel tas varje dag. För att förhindra sexuella sjukdomar bör Levitra med Dapoxetine piller tas 30-60 minuter före samlag.

Anändandet av Vardenafil tillsammans med Dapoxetine leder inte till några negativa biverkningar. FDA har därför kvalificerat detta läkemedel som säkert och godkände det som ett sätt att behandla erektil dysfunktion och för tidig utlösning.