Levitra varje dag

Det finns flera skäl till varför läkare rekommenderar att ta Levitra varje dag, särskilt för äldre män.

  • Daglig användning av Levitra minskar risken för hjärt-kärlsjukdomar
  • Regelbunden användning av Levitra minskar risken för godartad prostatahyperplasi
  • Intag av Levitra förbättrar potensen.

Kliniska studier av vardenafil (Levitra) visade på hög effektivitet hos detta läkemedel i ett antal större patologier bland män. Detta förklaras av en speciell farmakologisk verkan hos läkemedlet som bygger på att förbättra cirkulationen och vasodilatation.

Levitra vidgar blodkärlen, vilket minskar högt blodtryck, förbättrar blodcirkulationen i prostatakörteln och minskar därför blodstockning i inflammatoriska vävnader. Förbättrad blodcirkulation i penis minskar risken för sexuella patologier, i synnerhet impotens.

Över hundra biokemiska analyser av blod och cirkulationssystemet genomfördes i kliniska laboratorier. Resultaten av dessa tester bekräftade att den dagliga användningen av Levitra gör blodkärlen starkare och friskare, särskilt för äldre män.

Levitra är ett läkemedel i en prisklass där de flesta män har råd att köpa denna medicin. Det är nödvändigt att ta Levitra som en förebyggande åtgärd, så doseringen och medicinering måste individualiseras.

Läkare rekommenderar att ett piller Levitra (10 mg) dagligen under minst 4-5 månader, varefter du kan ta en paus i 1-2 månader och därefter starta cykeln igen. Men för vissa män, särskilt i äldre åldrar (äldre än 65), är dosen på 10 mg av Levitra för hög. Tillverkare insåg detta faktum. Därför kan Levitra 10 mg piller lätt delas upp i 2 delar och man kan ta ½ piller Levitra, vilket motsvarar 5 mg vardenafil. Beroende på allmänn hälsa och i syfte förebygga kan doseringen höjas eller sänkas.

Även när man tar den lägsta dosen av Levitra 5 mg, kommer man att må mycket bättre och man kommer att stärka den sexuella hälsan efter det första användandet. Och om man några sjukdomar (prostatit, hypertoni, etc.) hjälper Levitra att lindra symptomen av dessa sjukdomar på en kort tid.